sâmbătă, 22 octombrie 2011

Crema de ochi vitaminizanta

Crema de ochi nu poate lipsi din viata unei femei, insa in perioada iernii devine mai mult decat necesara. Pielea se deshidrateaza si rideaza mult mai usor, devine vulnerabila in fata factorilor de mediu.
Astfel ca sare in ajutor uleiul de catina, procurat direct din fructe, care vitaminizeaza, hidrateaza si protejeaza zona delicata din jurul ochilor. Co-enzime Q10 ii intareste efectele, ajutand la restructurarea celulelor pielii.
Uleiul de migdale dulci reduce cearcanele, ridurile fine si previne aparitia unora noi. 
Untul de shea este o necesitatea in sezonul rece, avand factor de protectie impotriva soarelui rece de iarna, ajuntand la crearea barierei de protectie a pielii care impiedica deshidratarea.
Ceaiul verde este o sursa naturala de antioxidanti, reduce cearcanele si efectul de ochi obositi. Impreuna cu ceaiul de albastrele va reda stralucirea ochilor. Si se alatura si sucul de catina, proaspat stors din fructe pentru un plus de vitamine.


Nu contine nici un fel de ulei esential. Se recomanda pastrarea la frigider. Valabilitate minim 6 saptamani in conditii de pastrare la rece.


Cantitate: 30g
Pret 20 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu