marți, 9 august 2011

Ulei demachiant

Acest demachiant contine ulei de masline, de germeni de grau, de ricin si de migdale dulci. Are si putin polen sfaramat care sta la macerat in ulei. 


Polenul ajuta la curatarea porilor in profunzime, este foarte bun pentru pielea obosita, ridata.
Demachiantul nu lasă pielea grasa, o hidrateaza si o curata in profunzime.
Uleiul de germeni de grau este ulei hrănitor şi protector, recomandat în special pentru pielea uscată, pentru calmare cutanată, pentru prevenirea îmbătranirii pielii.


Cum se utilizeaza produsul: puneti o cantitate generoasa de ulei pe un disc demachiant si curatati fata cu miscari circulare. Repetati. Este posibil sa fie nevoie de mai mult timp pentru demachiere ca in cazul altor produse, pentru ca fiind alcatuit din ingrediente naturale, acesta nu agreseaza pielea si are alt ritm de curatare, un pic mai lent, deci aveti rabdare. Dupa ce fata este curatata, aveti mai multe optiuni: folosind un disc demachiant imbibat cu apa, indepartati ultimele urme de machiaj, si in acelasi timp si uleiul care a ramas neabsorbit, sau folositi o apa florala/ceai de plante/lotiune tonica 
Varianta pentru tenurile care nu sunt sensibile la caldura (ex: cuperoza): dupa aplicarea produsului se pune sub apa fierbinte un prosop care apoi se stoarce si se aplica pe fata. Temperatura apei depinde de gradul Dvs de toleranta. Se repeta pana cand pielea se simte curata, in general de 2 ori. Pielea va ramane moale si catifelata ca de bebelus. 

Cantitate: 100 ml



Pret 15 lei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu