marți, 9 august 2011

Masca pentru ten cu argila albastra si spirulina

Argila albastra se afla pe primul loc in privinta concentratului de minerale si oligoelemente, avind cel mai bun efect in tratamentul cosmetic sau al diferitelor boli, conform analizelor efectuate fiind cea mai pura si mai eficienta argila tamaduitoare din lume. Fiind in principal un multimineral, Argila Albastra NU prezinta efecte adverse!


Spirulina imbunatateste structura pielii si previne imbatranirea prematura a acesteia. 
Faina de ovaz pe de cealalta parte are efecte calmante si ajuta la echilibrarea nivelului de apa din piele, reduce nivelul sensibilitatii cauzate de un ten acneic, curata porii in profunzime fara a usca tenul.


Se amesteca continutul cu lapte proaspat, iaurt usor, suc de aloe vera sau ulei vegetal, insa varianta cu ulei nu il recomand pentru tenul mixt/gra, apa distilata sau suc de fructe pana la obtinerea unei paste omogene, dupa care se aplica pe fata.Masca se lasa pe fata aprox 15  de minute, timp in care se intareste, dupa care se inlatura cu apa calduta si se aplica un tonic potrivit tipului de ten. Pentru a obtine o pasta pentru o singura aplicare si nu puteti masura 2 g de argila si 3-4 grame apa, incercati sa amestecati masurand din ochi aproximativ o lingurita de masca cu apa, treptat pana se obtine pasta.
Recomand folosirea mastii o data pe saptamana seara.


Este o masca revigoranta, potrivita tenului uscat si tenului sensibil care se irita usor. 


Cantitate 30g
Pret 18 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu