sâmbătă, 20 august 2011

Crema pentru ten uscat/deshidratat

O crema moale, catifelata, indicata pentru tenul uscat, deshidratat, care creeaza senzatia de "piele stransa".


Contine unt de shea, unt de cacao, ulei de masline, ceara de albine, ceai de musetel, ceai verde. Te imbie cu o lejera aroma de portocala. 


Mulţumită virtuţilor sale hidratante şi protectoare untul de shea este ideal pentru tenul uscat,  ceea ce îl face un produs ideal pentru îngrijirea tenului. Pe timpul verii asigura protectie impotriva razelor solare iar în timpul iernii poate fi folosit ca si cremă hidratantă, protectoare împotriva vântului care afectează tenul. In afara de proprietăţile lui hidratante, vitaminele pe care le conţine vor reda supleţea tenului şi vor bloca dezvoltarea ridurilor.


Untul de cacao previne apariţia ridurilor din zona ochilor. E bun chiar si pentru gene gene, deoarece le fortifică. Hidratează excelent pielea foarte uscată. 


Uleiul de masline este apreciat in mod deosebit si recunoscut ca un pretios ajutor al sanatatii si frumusetii. 


Ceara provine din secreţia albinelor pentru construirea stupilor şi conţine inclusiv elemente prelevate din plantele vizitate de albine. Este un element natural folosit din vechime în produsele cosmetice. Fiind un ingredient care conferă pielii supleţe şi catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri pentru acţiunea restructurantă şi elasticizantă. Are efect calmant, hidratant şi ajută pielea să reţină umezeala. Are rol de barieră de protecţie formând un strat fin pe piele. 
Ceaiul de musetel are proprietati calmante si vindecatoare.
Ceaiul verde are proprietati antioxidante.

Datorita faptului ca produsul contine ulei esential, nu este indicata utilizarea in jurul ochilor. Daca doriti sa o folositi si pentru ochi va rog sa precizati in momentul in care faceti comanda pentru a nu utiliza uleiuri esentiale.

Se recomanda pastrarea la frigider intre utilizari. Termen de valabilitate minim 6 saptamani.

Cantitate: 30 g
Pret 20 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu