duminică, 31 iulie 2011

Crema emolienta

O crema foarte moale si catifelata dedicata pielii agresate de soare. Contine ulei de sunatoare, ulei de catina, gel de aloe vera, ulei de masline, pulbere de polen si miere. 


Uleiul de sunatoare este o comoara in orice gospodarie. El isi mentine proprietatile curative timp de 2 ani de zile si poate fi intrebuintat in ungerea ranilor, a hematoamelor, a ganglionilor si a portiunilor de piele mai aspre (de exemplu zona coatelor sau a genunchilor). Durerile de spate, de sciatica, de reumatism sau de lombago pot disparea prin masarea cu ulei de sunatoare. Arsurile de soare, precum si durerile de burta ale sugarilor (colicii) trec prin masarea cu ulei de sunatoare. Compresele cu ulei de sunatoare sunt foarte bune in vindecarea ranilor grave deschise. 


Uleiul de catina e cel mai bogat produs natural în carotenoide, după uleiul de palmier. Acest ulei se obţine prin presare la rece sau prin extragere cu solvenţi. Dintre virtuţile uleiului de cătină putem aminti acţiunea antiinflamatorie, antibacteriană, uşor narcotică şi sedativă. Este folosit în tratamentul plăgilor şi ulceraţiilor greu vindecabile sau al arsurilor.

Dat fiind ca aceasta crema contine ulei de sunatoare care este fotosensibil, nu se recomanda expunerea la soare timp de 4-5 ore de la folosire.

Cantitate 50g
Pret 20 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu